Selena Gomez: Hoću da Justin Bieber posluša moj album!

Selena Gomez definitivno je raskristila sa svojom prošlošću, sudeći makar po tome koliko više nema problem da priča o svojoj jedinoj velikoj ljubavi, Justinu Bieberu! Dve pesme na njenom novom albumu “Lose You to Love Me” i “Look at Her Know” posvećene su vezi sa njim, a Sel se nada da će on poslušati sve što ona sprema.

Govoreći u radio šou Zacha Sanga, Sel je rekla, “Da, želim da on posluša moj novi album. Evo šta je poenta: biti sposoban da kažeš nešto za sebe, i biti spreman da kažeš nešto što je u stvari lepo. Ja jednostavno nemam loše namere. Ja ne znam ni kako to da uradim. Ja uvek radim nešto autentično, a kad osećam da nešto nije rečeno, onda ja to pretvorim u umetnost.”

Sel ipak ističe da sve to nije lako. “Teško je otvoriti se u pesmi i sve to objaviti, jer će ljudi početi da pretpostavljaju o kome to pevate. Ja sam se toga bojala jer sam se plašila osuda… Dozvolila sam sebi da sve to potiskujem”, zaključuje ona. Justin i sam priprema novi album, ali nema sumnje da je već čuo Selenine nove pesme koje vladaju top listama širom sveta! Ipak, za razliku od svoje supruge Hailey, on ne pokazuje znake nervoze.

Pročitajte još  Startuju kvalifikacije za hit godine: Glasajte za pesme koje želite u finalu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.