Zvezde i politika: Pao sajt zbog Ariane Grande, kandidat Taylor Swift gubi velikom razlikom!

U Americi se ovih održavaju lokalni izbori, a kao i kod nas, najveći problem je sa mladim glasačima koje mrzi da izađu na birališta pa ostavljaju starijima da odlučuju o njihovoj sudbini. Taylor Swift i Ariana Grande uzele su stvari u svoje ruke, ali sa promenljivim rezultatima.

Ariana Grande je na svom Instagram Storyju objavila kad i kako ko može da se registuje, a svoj fandom uputila je na sajt March For Our Lives. Koliko je Ari moćna, najbolje potvrđuje to što je sajt pao od silne navale! Slično je uradila i Taylor Swift kad je pozvala mlade da se uključe u glasanje u njenoj državi Tenesi, mada ima i onih koji misle da njen doprinos nije veliki, jer kao i svuda, poslednjeg dana za glasanje se prijavi najviše ljudi.

Taylor Swift je javno dala podršku bivšem guverneru Philu Bredesenu, ali i pored toga, sva istraživanja pokazuju da će on žestoko izgubiti od Marshe Blackburn za koju Tay kaže da je plaši jer se navodno protivi tome da žene budu isto plaćene kao muškarci kao i da zabranjuje gej osobama da sklapaju brakove. Taylor ipak nije pozvala nikog da glasa kao i ona niti je vređala one koji misle drugačije, ali je zamolila mlade da obavezno izađu i glasaju, koga god da podržavaju.

Pročitajte još  Poljupci, zagrljaji i blesava face: Ariana Grande se strava zabavlja na meet and greetovima sa fandomom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zvezde i politika: Pao sajt zbog Ariane Grande, kandidat Taylor Swift gubi velikom razlikom!

  1. Iskreno ne mogu da verujem da ce osoba koja se ne zalaze za ravnopravnost i ne podrzava LGBT populaciju pobediti na izborima u 21.veku.Da li je realno?Ona i Tramp zajedno na vlasti.Nmg da zamislim kakav ce haos nastati u Americi.
    P.S.Samo moje objektivno misljenje.Ne kazem da sam u pravu.

  2. Obe su mi uzori tako da nisam ni na ničijoj strani. Možda sam ipak više na Taylorinoj na način kako se obratila javnosti da glasa, bez sada neke "sile" i za koga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.