Jungkook (BTS): Ariana Grande me je inspirisala da budem strastveniji na bini!

BTS je jedan od najenergičnijih bendova na sceni – njihovi nastupi prepuni su koreografija koje iznenađuju i verne fanove. Svi članovi benda na svoj način doprinose strastvenosti njihovih nastupa, a Jungkook kaže da je svoje ponašanje na bini vremenom razvio posmatrajući svoje kolege, ponajviše Arianu Grande koja je mnogo uticala na njega kao izvođača!

„Pre Arianinog koncerta, prišao sam joj i rekao: ’Toliko stvari iz tvojih koncerata želim da naučim’, a mi se takođe okupljamo pre koncerta da vežbamo, i ona je to radila. Pozvala me je da vežbamo zajedno, pustila me je u svoj krug“ pričao je Jungkook, „oduševljen sam Arianinom prisutnošču na bini i uvek ću se truditi da budem i ja sve bolji“, dodaje on.

Za Jungkooka posmatranje drugih izvođača nije samo uživanje, već način da uči po modelu. „Što više gledam druge ljude na bini, to više želim ja da isprobam nešto novo. Čast mi je što mogu u isto vreme i da uživam i da dobijam inspiraciju“ zaključuje on. Ari i Jungkook su objavili i zajedničku fotku na Instagramu početkom maja, tako da je Ari svesna koliko je Jungkook obožava!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ari Grande slavi Božić i ima divne reči za svoju familiju i fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.