Lažna poruka podrške: Scooter Braun zamolio Arianu Grande da ne odgovara Taylor Swift!

Ariana Grande našla se u središtu sukoba između Taylor Swift i Scootera Brauna, a koji je u nedelju izbio nakon što je muzičarka objavila ne samo da je Scooter njoj iza leđa kupio prava na njenih prvi šest albuma, već da je reč o užasnom ljudskom biću koje je nasilnik i povredio ju je bezbroj puta.

Ariana je prvo čestitala na svom Instagram storyju Scooteru jer je kupio Taylorinu muziku, ali nakon što se Taylor oglasila i Ari počela da dobije uvrede u komentarima, ona je odlučila da story izbriše! Nakon toga, internetom je kružio drugi story gde Ari navodno kaže, “Nikad ne bih podržala nekog ko povređuje druge osobe. Molim vas širite ljubav. Žao mi Tay, budi jaka.” Međutim, kako potvrđuje E! Online, ova poruka je lažna, odnosno Ari je nikad nije objavila!

Mediji zapravo sugerišu da Ariana ne podržava ovo što radi Taylor, jer prenose da je nju Scooter Braun zamolio da se ne oglašava kako se ne bi našla na udaru fanova. Isti izvor govori da je Ariana frustrirana zbog toga jer bi volela da kaže šta misli o svemu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.