Ariana ponovo krši obećanje sebi, ali niko se neće ljutiti!

Ariana Grande je najavila da će na neko vreme potpuno nestati sa društvenih mreža, pravdajući to time što joj je potrebno vreme da zaceli rane, jer se nalazi u nezavidnoj situaciji kad je reč o mentalnom zdravlju. Ipak, ona je ovih dana poprilično aktivna!

Ari je tako pokazala svoj poziv za glasanje na Instagram Storyju uz komentar, “Glasajte j***či”. Za razliku od Taylor Swift, Ariana nije dala javnu podršku kandidatima, ali nije teško pogoditi da ona zastupa liberalnije političare, kao i gotovo čitava holivudska elita, uključujući tu i Tay. Poziv na glasanje je svakako sjajna poruka i veoma je tužno što zvezde u našem regionu to ne rade. Upravo su mladi ti koji najmanje glasaju dok o njihovoj sudbini po pravilu onda odlučuju penzioneri.

Ari je inače i prethodnih dana bila aktivna, pa je tako objavila par slika i videa, uključujući najavu emitovanja svog specijala za Noć veštica koji je nedavno snimila, a u čast 15. godišnjice mjuzikla “Wicked”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Otkrivamo prvo ime: Ariana je jedna od tri zvezde na čijem dovođenju se radi od danas!

2 thoughts on “Ariana ponovo krši obećanje sebi, ali niko se neće ljutiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.