I Taylor Swift stigla do 100 miliona na Instagramu, lakše od Ari i Sel!

Taylor Swift ne tako davno bila je najpopularnija zvezda na Instagramu a u međuvremenu su je prestigle Selena Gomez i Ariana Grande, pa ona sad kao treća ulazi u klub u od 100 miliona. Ipak, jedna brojka pokazuje da je ona ovaj uspeh postigla sa manje truda od svojih koleginica!

Verovali ili ne, Taylor Swift je do sad na svom Instagramu objavila samo 975 slika, što je izuzetno malo. Taylor je slabo aktivna već jako dugo, što je možda i razlog zbog čega je sad na poziciji broj 3. Radi poređenja, Selena Gomez koja je stigla do 116 miliona objavila je 1280 slika a Ariana Grande koja je na brojci od 102 miliona trostruko više – 3077 u ovom momentu!

Sve tri devojke ipak se ponašaju prilično skromno – Ariana Grande je svom fandomu za 100 miliona poručila kako oni za nju nikad neće biti broj, Sel ističe da često i briše Instagram dok Taylor Swift još uvek ništa nije ni izjavila zbog svojih 100 miliona!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Music Shop: Pojeftinio "Purpose", Selenin "For You" ponovo u prodaji!

7 thoughts on “I Taylor Swift stigla do 100 miliona na Instagramu, lakše od Ari i Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.