Živi svoj san: Victoria Justice nakon Crne Gore otputovala na jedno od najegzotičnijih mesta na svetu!

Victoria Justice sarađuje sa modnom kućom Revolve, a najbolje u vezi toga je što joj je posao da putuje širom sveta, na neke od najlepših lokacija kako bi promovisala njihove kolekcije!

Kao što znamo, Revolve je Vic poslao u Crnu Goru gde boravila početkom leta, a nova destinacija je mesto koje verovatno ne možete da nađete na mapi – ostrvo Bermuda! Kažemo ostrvo, a ne država, jer je ova teritorija pod upravom Velike Britanije i smatra se delom Kariba. Kao što vidimo po slikama, sve izgleda zaista prelepo!

Vic ima tu sreću da sve vreme putuje sa svojom sestrom Maddie, a ovog puta uz njih su još neke devojke poput Madison Pettis iil Stassi Karanikolau. Moramo da pohvalimo Vic i zbog slika koje postavlja – ona nije devojaka koje će se slikati napućenih usta ili ostavljati skandalozne fotke da bi privukla pažnju, što polako postaje retkost.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ljubica šalje sjajan kviz: Da li je na slici Victoria Justice ili Nina Dobrev?

4 thoughts on “Živi svoj san: Victoria Justice nakon Crne Gore otputovala na jedno od najegzotičnijih mesta na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.