Šta se dešava? Victoria Justice je u Crnoj Gori!

Leto nam lagano dolazi, pa zvezde sve više gravitiraju ka morima. Ipak, Victoria Justice nas je poprilično iznenadila jer se od juče nalazi u Crnoj Gori!

Šta se tačno dešava teško je utvrditi, ali Vic i ne krije da je tamo, što možemo primetiti po njenom Storyju na Instagramu gde su trenutno svi videe posvećeni upravo njenim dogodovštinama u ovoj zemlji! Uostalom, njen komentar glasi, “Nove destinacija, nove avanture! Jedna čekam.” Moguće je i da Victoria snima nešto, a u ovom momentu možemo samo da se nadamo da će je neko od fanova primetiti i možda dobiti priliku da joj priđe!

Ono što znamo jeste da je pevačica i glumica bila u Londonu samo dan ranije sa svojom sestrom Maddie na jednoj žurci ali ni tad nije javila da će joj sledeća destinacija biti Jadran! Ako je sretnete ili saznate nešto, uvek nam se možete javiti ovde u komentarima ili na Instagramu odnosno e-mail adresi, [email protected]

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice i Pierson Fode otkrivaju: Kako izgleda naš idealan dejt!

11 thoughts on “Šta se dešava? Victoria Justice je u Crnoj Gori!

  1. Famozo zna li se u kom je gradu posto moje drugarice zive u padgorici pa bih voljela da mi uzmu autogram
    molim te odgovori mi

      1. Hvala vam za odgovor i sada vidim da sam umjesto Podgorici napisala Padgorici

  2. Stvarno divna prilika da je neki od fanova iz Crne Gore vide, blago njima! Victoria je zaista izabrala lepu destinaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.