Victoria Justice i dalje u Crnoj Gori: Ovo mesto izgleda odvratno!

Victoria Justice i dalje provodi dane u Crnoj Gori, što možemo pratiti na njenom Instagram Storyju. I nedelja je bila vrlo aktivan dan za nju pa je sa nama podelila nekoliko videa, od kojih je jedan bio posebno interesantan!

Naime, Vic boravi na Svetom Stefanu, a u njegovoj neposrednoj blizi je plaža uz koju se nalazi i pećina. Vic je tokom snimanja kadrova ispričala, “Volela bih da je ovo mesto lepše. Iskreno. Ovo izgleda odvratno, gde god da pogledate, patnja za oči.” Naravno, s obzirom da su kadrovi apsolutno prelepi, nije teško zaključiti da ona govori ironično, iako je sve vreme mrtva ozbiljna!

Ovo je svakako sjajna promocija za Crnu Goru, mada nas malo duša boli jer nismo primetili da je neko od fanova uspeo da priđe Victoriji, kao i što tamošnji mediji uopšte ne posvećuju pažnju svemu. Ipak, Vic možda i uživa u anonimnosti, jer može da bude kao i svaka obična devojka, makar na par dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Potvrđeno: Victoria Justice ima novog dečka!

4 thoughts on “Victoria Justice i dalje u Crnoj Gori: Ovo mesto izgleda odvratno!

  1. Iskreno se nadam da je ironično 🤞😁😂 inače šteta što ju netko nije vidio ali možda ona uživa u tome 😉❤

  2. Nije mi drago što govori ružne stvari o Crnoj Gori iako niti ja nisam nikad bila u njoj, ali ipak…??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.