Pravi potez: Janina linija parfema već izaziva ogromno interesovanje!

Jana Dačović odavno izlazi iz sveta klasične jutjuberke, pa je nakon nekoliko knjiga izdala i svoju kolekciju parfema koja je naišla na odličan prijem kod publike!

Parfeme pod nazivom Bloom, Four i Favourite Jana je protekle nedelje promovisala u Novom Sadu i Beogradu, a interesovanje je zaista veliko, što se može videti i po ovim fotkama sa promocije! Kako Jana ističe, ovo su samo prvi proizvodi u okviru njenog brenda, tako da možemo očekivati još mnogo toga u budućnosti. Jana je prethodnih dana bilo vrlo zauzeta promocijom, ali Famoza se nada da ćemo biti u prilici da porazgovaramo sa njom na tu temu.

baes.🐇 @janadacovic #janadacovic

A post shared by bae prati.🙌 (@janasmeetup) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jana Dačović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana savetuje: Kako se našminkati za Dan zaljubljenih!

8 thoughts on “Pravi potez: Janina linija parfema već izaziva ogromno interesovanje!

  1. Ja sam bila na putu kada je drzala promociju u NS,ali dobro!.Sigurno su parfemi divni,ali su skupi…

  2. Iskreno ja ne volim bas kada jutjuberke pišu knjige (#nohate ali mislim da time trebaju da se bave samo ljudi sa zavrsenom školom ili oni koji su tome bas posvećeni) ali su parfemi zato baš dobra ideja 💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.