Koji kompliment najviše znači Zendayi?

Zendaya je jedna jako svestrana osoba i umetnica i ona ima veliki zadatak jer ona ima ulogu glumice, pevačice, dizajnerke i mnoge druge!

Samim tim Zendayi je u potpunosti jasno koliko je teško prikazati se perfektno na svim tim poljima, a to je upravo njen cilj – da se pokaže kako treba da bi bila dobar uzor mladima! „Imala sam tu mogućnost da pre karijere shvatim koliko je važno biti dobar uzor kada si u javnosti. To je veliki posao, možeš da ga prihvatiš i ponašaš se u skladu sa njim, i to je u potpunosti tvoj izbor“ shvata Zendaya, i dodaje da je ona tu ulogu rado prihvatila.

„Kada mi se roditelji mladih ljudi obrate da mi kažu ’Dopada mi se tvoja serija’ ili ’Drago mi je što je moja ćerka imala nešto pametno da vidi’ za mene ne postoji veći kompliment. Takve reči su jako važne“ ističe Zendaya. Nakon ovih reči, možete verovati da ova mlada zvezda zbog vas pazi kako se ponaša i shvata koliko mediji utiču na mlade ljude i njihovo ponašanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Elenin novi test ličnosti: Da li najviše ličite na Sabrinu, Oliviu ili Zendayu?

One thought on “Koji kompliment najviše znači Zendayi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.