Drugačije nego što smo je viđali: Zendaya dobila glavnu ulogu u seriji “Euphoria”!

Zendaya nakon karijere na Disneyju radi na sve većim projektima, a sada joj se ukazala da se oproba u novoj ulozi u kakvoj je nismo videli do sada!

Zendaya je dobila glavnu ulogu u najnovijoj seriji “Euphoria” koja će se emitovati na kanalu HBO, a kako saopštavaju mediji ovo će biti jedna veoma mračna uloga. Ova drama je fokusirana na živote jedne grupe tinejdžera koji se bore sa opasnim problemima, a čak jednim delom podseća na seriju “13 Reasons Why”. Glumačku ekipu čini 12 glumaca, dok Zendaya igra glavnu junakinju, 17-ogodišnjakinju Rue koja je zavisnica od narkotika.

Rue će biti pripovedač serije, međutim glavni problem je to što je ona sklona laganju i producenti smatraju da će to samo učiniti seriju uzbudljivijom. Ova serija je inspirisana istoimenom izraelskom TV serijom koja je emitovana u deset epizoda i inspirisana je istinitim događajem o tinejdžeru koji je ubijen isped kluba. Ova serija može doneti Zendayji Emmy ili Golden Globe nagradu, a kako nije stigla zvanična najava seriju, možemo je očekivati u toku 2019. godine! Da li ste spremni za Zendayju u mračnoj ulozi?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Zendaya

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tom Holland odbacio glasine o novoj nekretnini: Nisam kupio kuću!

2 thoughts on “Drugačije nego što smo je viđali: Zendaya dobila glavnu ulogu u seriji “Euphoria”!

  1. Gledam gomilu HBO-ovih serija, tako da verujem da će mi se i ova dopasti mada ne volim bas 13RW ali svakako cu pogledati barem jednu epizodu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.