Veliki nesporazum: Zendaya optužila prodavačicu za rasizam, ispostavilo se da nije govorila istinu!

13768251_114685358972766_279717880_n

Iako je više svetle nego tamne puti (tata joj crnac a mama belkinja), Zendaya je često imala problema zbog svoje boje kože. Ipak, njena optužba da je prodavačica odbila da je usluži zbog toga ispostavila se kao nimalo tačna!

Zendaya je naime u utorak ušla u jedan supermarket kako bi kupila poklon karticu u vrednosti od 400 dolara, ali na njeno iznenađenje, radnica je odbila da je usluži, navodno jer je smatrala da osoba tamne boje kože to ne može da priušti! Situacija je rešena kad je na scenu stupio menadžer radnje ali Zendaya se ipak oglasila i rekla da je žrtva rasizma!

Međutim, kako se ispostavilo, radnica je samo postupala po propisima! Naime, ovaj lanac prodavnica štiti se od prevara tako što dozvoljava da poklon kartice imaju vrednost od maksimalno 200 dolara. Kako je Zendaya htela duplo više, radnica (koja očigledno i ne zna ko je ona) je odbila da je usluži a odluku je promenila tek kad je dobila odobrenje da ipak prihvati 400 dolara. Nakon ovog razjašnjenja Zendaya se nije oglašavala ali ovo možemo ipak prihvatiti kao veliki nesporazum!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #24

One thought on “Veliki nesporazum: Zendaya optužila prodavačicu za rasizam, ispostavilo se da nije govorila istinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.