Zavirite u nju: Kylie Jenner pokazala deo sobe male Stormi na Snapchatu!

Kylie Jenner je aktivnija na društvenim mrežama nego ikad – do skoro nismo imali nijednu sliku male Stormi, a sad je već pokazala svetu i njenu sobu!

Kao što smo već pisali, Kylie je obeležila mesec dana svoje ćerke na društvenim mrežama objavivši njenu prvu sliku na kojoj joj se lepo vidi lice, a ubrzo je i na Instagramu objavila svoju sliku sa Stormi u rukama! To ipak nije bilo sve, jer je Kylie sada podelila sa svetom i jedan delić Stormine sobe – na slici možete videti igračku sa bombonama i veliko roze srce prekriveno leptirićima – izgleda da se ponosna mama pobrinula da soba njene ćerke bude sređena sa ukusom!

Ova soba se, inače, nalazi u ogromnoj kući vrednoj pet miliona koju je Kylie kupila od šminke koju prodaje, a što se veze sa Travisom Scottom tiče, njih dvoje su poslednjih nekoliko dana proveli nerazdvojni, tako da je sa njima sve u redu isto koliko i sa njenim majčinstvom! „Kylie se trudi da se adaptira, sve ovo je teško ali ona obožava da gleda šta Stormi radi. Iscrpljena je i emotivna je, tako zaljubljena“ izjavio je izvor za E! News.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Pogledajte kako će izgledati: Kylie Jenner najavljuje svoj kalendar za 2019. godinu!

One thought on “Zavirite u nju: Kylie Jenner pokazala deo sobe male Stormi na Snapchatu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.