Kylie Jenner pokušala da unovči ime svoje ćerke čim se rodila, ali postoji problem!

Kylie Jenner je od sopstvenog imena izgradila brend, pa je uspela da zaradi i impresivnih milijardu dolara. Ona se svakodnevno trudi da njeno ime ostane savršeno, mada ponekad ima probleme sa paparacima koji je uhvate bez šminke i prikažu njenu “običnu verziju“. S obzirom na svoj brend, ona nikad ne izlazi bez šminke, a u projekte vezane za šminku često ubacuje ime svoje ćerke Stormi, koje za sad nije u mogućnosti da unovči! Iako nije ništa novo da zvezde zaštite imena svoje dece ili svojih brendova (ili su ta dva jedno te isto u njihovom svetu?), Kylie ima jedan problem!

Kylie, naime, ima problem sa svojom idejom da zaštiti autorska prava na ime ćerke Stormi, ne bi li i njega koristila kao brend, jer je ovo ime već zaštitila druga kompanija, Business Moves! Kylie smatra ovo besmislenim jer, kako ona računa, ime Stormi poznato je širom sveta i odnosi se isključivo na njeno dete, te ona pokušava sada da osujeti plan te kompanije da koristi Stormino ime, a Business Moves tuži nju jer je Stormi Couture već “njihova ideja”.

Kylie se trenutno trudi da okrivi kompaniju da pokušava da izvuče profit od njenog deteta i da nema smisla započinjati bilo kakvu tužbu na njen račun, kako prenosi TMZ, a u njenu korist ide i činjenica da je Business Moves zaštitio ime Stormi Couture kada je Stormi već rođena i imala je tek mesec dana. “Ime Stormi je jedinstveno i odnosi se na Stormi Webster” smatra Kylieina ekipa, koja aludira i na to da je kolekcija šminke Stormi privukla ogromnu pažnju medija a da se i tu ime odnosi na Kylieinu devojčicu.

Pročitajte još  Ari? Miley? Kendall? Ko je holivudska "zloća" koju mrzi Bella Thorne?!

Sličan problem sa ovom kompanijom ima i DJ Khaled čije dete se zove Asahd, a ubrzo nakon rođenja deteta, Business Moves je registrovao ime “Asahd Couture”. Kylie će morati da se bori da dobije Stormino ime!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Kylie Jenner pokušala da unovči ime svoje ćerke čim se rodila, ali postoji problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.