Kylie Jenner pokušala da unovči ime svoje ćerke čim se rodila, ali postoji problem!

Kylie Jenner je od sopstvenog imena izgradila brend, pa je uspela da zaradi i impresivnih milijardu dolara. Ona se svakodnevno trudi da njeno ime ostane savršeno, mada ponekad ima probleme sa paparacima koji je uhvate bez šminke i prikažu njenu “običnu verziju“. S obzirom na svoj brend, ona nikad ne izlazi bez šminke, a u projekte vezane za šminku često ubacuje ime svoje ćerke Stormi, koje za sad nije u mogućnosti da unovči! Iako nije ništa novo da zvezde zaštite imena svoje dece ili svojih brendova (ili su ta dva jedno te isto u njihovom svetu?), Kylie ima jedan problem!

Kylie, naime, ima problem sa svojom idejom da zaštiti autorska prava na ime ćerke Stormi, ne bi li i njega koristila kao brend, jer je ovo ime već zaštitila druga kompanija, Business Moves! Kylie smatra ovo besmislenim jer, kako ona računa, ime Stormi poznato je širom sveta i odnosi se isključivo na njeno dete, te ona pokušava sada da osujeti plan te kompanije da koristi Stormino ime, a Business Moves tuži nju jer je Stormi Couture već “njihova ideja”.

Kylie se trenutno trudi da okrivi kompaniju da pokušava da izvuče profit od njenog deteta i da nema smisla započinjati bilo kakvu tužbu na njen račun, kako prenosi TMZ, a u njenu korist ide i činjenica da je Business Moves zaštitio ime Stormi Couture kada je Stormi već rođena i imala je tek mesec dana. “Ime Stormi je jedinstveno i odnosi se na Stormi Webster” smatra Kylieina ekipa, koja aludira i na to da je kolekcija šminke Stormi privukla ogromnu pažnju medija a da se i tu ime odnosi na Kylieinu devojčicu.

Pročitajte još  Kylie Jenner podelila detalje svoje rođendanske žurke!

Sličan problem sa ovom kompanijom ima i DJ Khaled čije dete se zove Asahd, a ubrzo nakon rođenja deteta, Business Moves je registrovao ime “Asahd Couture”. Kylie će morati da se bori da dobije Stormino ime!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Brazilska manekenka tvrdi: Tyga je sa mnom varao Kylie Jenner!

One thought on “Kylie Jenner pokušala da unovči ime svoje ćerke čim se rodila, ali postoji problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.