Pogledajte kako su se Kardashian-Jenneri maskirali za Halloween!

Kako da praznik Halloween pod zabavnim maskama prođe bez Kardashian-Jennera, familije koja obožava da privlači pažnju? Naravno da se tokom ovih dana čitava porodica maskirala u razna bića, Kylie Jenner je imala i više različitih kostima, a nisu zaostajali ni drugi članovi porodice – pogledajte sva njihova izdanja!

Kylie Jenner je bila vredna ovog Halloweena tako da se obukla u više izdanja – najviše pažnje privukao je njen kostim sirene, ali se Kylie na žurci najbolje drugarice pojavila i kao Playboy zečica!

Kylie je sredila i svoju ćerkicu Stormi u kostim koji je zapravo bio jedno od njenih najposebnijih izdanja na crvenom tepihu!

Kim Kardashian se prisetila filma “Legally Blonde” u ulozi Elle Woods ovog Halloweena, a njena sestra Kourtney je kao totalna suprotnost ušla u ulogu kaubojke!

Khloe Kardashian se odlučila za ulogu čuvenog negativca Disneyja, Cruelle de Vil, a njena malena True Thompson isprobala je više kostima, pa je bila i lavica, i preslatka pčelica!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bljak! Kim Kardashian "ukrasila" zube dijamantima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.