Kylie Jenner pobrisala sve slike svoje bebice!

Kylie Jenner je ubrzo nakon porođaja predstavila svoju bebicu Stormi čitavom svetu, a tokom narednih nedelja i meseci nastavila je sa tom praksom, kao da je priprema za svet jer će uvek izazivati mnogo pažnje medija zbog slavne mame. Ipak, nešto se sad promenilo!

Kylie je za vikend objavila fotku na kojoj se vidi samo pola bebe, a mnogi su je napali zbog toga. Kylie je odmah odgovorila na to rečima, “Da, isekla sam je. Ne želim da delim više fotki svoje devojčice u ovom momentu”, a onda je i pobrisala i sve stare fotke!

Doduše, u pitanju su fotki na kojima se vidi lice Stormi, a one gde to nije u prvom planu su još uvek na svom mestu. Moguće je da Kylie jednostavno želi da sačuva deo svoje privatnosti (koliko god to bilo neobično za Kardashiane i Jennere!) ili joj je jednostavno muka od komentara, pa je odlučila da malo sačuva živce.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Voda i jedna šargarepa: Kylie Jenner potrošila 10.000$ na dostavu hrane u 2018. godini!

One thought on “Kylie Jenner pobrisala sve slike svoje bebice!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.