Zavirite u njen um: Ari predstavlja spot “In My Head”!

Ariana Grande krasi naslovnu stranu novog broja magazina Vogue koji je premijerno na svom YouTube kanalu predstavio Arin novi spot za pesmu “In My Head” koji se nalazi na pevačicinom aktuelnom albumu “thank u, next”. “In My Head” govori o Arinoj tadašnjoj vezi sa Peteom Davidsonom i kako je ona bila toliko zaljubljena da je zapravo idealizovala komičara, a ovaj spot je definitvno drugačiji od ostalih koje smo do sada imali priliku da pogledamo!

Ovog puta u spotu ćemo videti samo Ari u crnoj laganoj jakni u beloj prostoriji koja za cilj ima da stvori klaustrofobičnu atmosferu, odnosno Arianin um koji opisuje u ovoj pesmi. U spotu ćete primetiti i Givenchyjev bodi koji Ari nosi, a osim pevačice u jednom trenutku videćete Arine čizme sa tankom štiklom i Guccijeve patike za tenis kako plešu. Uživajte!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Vidite li razliku? Ari ima savršenu dvojnicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.