Ispred Kayne Westa i sestara Kardashian: Taylor Swift je najplaćenija zvezda!

Nema dileme ko je najplaćenija zvezda u prethodnih godinu dana! Forbes je objavio svoju novu listu zvezda koje su ostvarile najveću zaradu u periodu između 1. jula 2018. godine i 31. juna 2019. godine, a prvo mesto zauzima Taylor Swift koja je ostvarila neverovatnih 185 miliona dolara zahvaljujući svojoj “Reputation” turneji, kao i novim singlovima koje je objavila pod okriljem nove diskografske kuće “Republic Records”!

Tay je na vrhu ove liste bila 2016. godine, a sada se vratila na mesto broj jedan nakon najuspešnije turneje ikada koja joj je donela ogromnu zaradu, a kako stručnjaci procenjuju, pevačicina zarada će se uvećati nakon što ona narednog meseca predstavi svoj sedmi studijski album “Lover”!

U međuvremenu, Kanye West se vratio na Forbesovu listu nakon četiri godine odsustvovanja, a kako Forbes procenjuje, prodaja njegovih tenisica Yeezy mu je donela zaradu od 150 miliona dolara i time ga stavila na treće mesto njihove liste. Mesto između Tay i Kaynea, odnosno mesto broj dva zauzima sestra Kayneove supruge Kim, Kylie Jenner koja je postala i najmlađa milijarderka na planeti! Kylie je od prodaje svoje kozmetike ostvarila neverovatnih 170 miliona dolara, dok se Kim Kardashian nalazi na mestu broj 26.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zvuči li moguće? Taylor Swift je možda snimila pesmu sa Katy Perry!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.