Zbunili sve: Tana Mongeau i Jake Paul objavili slike sa venčanja, ona tvrdi da su još uvek samo vereni!

Tana Mongeau i Jake Paul su počeli da se zabavljaju u aprilu ove godine, a već krajem istog meseca su saopštili da su se verili, a zahvaljujući novim fotografijama izgledalo je kao i da je sve krunisano brakom ovih dana, međutim Tana ističe da glasine o venčanju nisu istinite!

Tana je nedavno proslavila svoj 21. rođendan, a sada su ona i Paul odlučili da sa svetom podele svoje fotografije sa ceremonije. “Kladim se da nisi mislio da ćemo dugo biti vereni,” napisala je Tana u opisu od jednog Instagram postova. Na prvoj fotografiji u nizu možemo primetiti par kako se ljubi u pozadini, dok je u centru pažnje prsten na Taninoj ruci, dok je Jake podelilo fotografije uz podeljenu lokaciju “brak danas”.

Ipak, Tana je odlučila da demantuje glasine o tajnom venčanju u novom tvitu ističući da su to lažne vesti! “Lažne vesti! Još uvek smo vereni, znaćete kada budemo venčani,” napisala je Tana u svojoj izjavi na Twitteru.

Tana i Jake su definitivno i za predbračan ugovor, koji će potpisati kada dođe vreme za to, kako bi svako zadržao svoju imovinu. “Za moju mladu publiku, tamo potpisujete papir u slučaju da se razvedete, pa ne morate dati onom drugom pedeset posto svega što posedujete,” rekao je Paul koji ima znatno veću imovinu od svoje verenice, dok je Tanina imovina vredna svega milion dolara, ali će se sigurno uvećati nakon emitovanja njene emisije “Tana Turns 21” na MTV kanalu u ponedeljak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tana Mongeau

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Baš je besna: Bella Thorne povređena što ju je Charlie Puth otkačio, vređala ga na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.