Novi hit: Drake predstavlja spot za pesmu „In My Feelings“!

Generalno se jako ceni sve što Drake objavi i on je jedan od najpopularnijih izvođača današnjice – to pokazuje i njegov spot „In My Feelings“ koji za dva dana ima 21 milion pregleda!

Drake je u četvrtak objavio spot za pesmu „In My Feelings“ koja se nalazi na njegovom albumu „Scorpion“, koji je objavljen u junu! Drake se ovoga puta odlučio ne za kratak spot, već za osmominutni film koji je snimio na više lokacija u Nju Orleansu, a s obzirom da je i pesma ljubavna, spot počinje scenom u kojoj se reper izvinjava svojoj dragoj. U spotu ima i mnogo slavnih faca, a kuda će sve ovo otići u Drakeovoj glavi, pogledajte sami!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Drake

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Nisam ja kriva što mi se veze okončavaju": Rihanna i Drake raskinuli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.