Novi hit: Drake predstavlja spot za pesmu „In My Feelings“!

Generalno se jako ceni sve što Drake objavi i on je jedan od najpopularnijih izvođača današnjice – to pokazuje i njegov spot „In My Feelings“ koji za dva dana ima 21 milion pregleda!

Drake je u četvrtak objavio spot za pesmu „In My Feelings“ koja se nalazi na njegovom albumu „Scorpion“, koji je objavljen u junu! Drake se ovoga puta odlučio ne za kratak spot, već za osmominutni film koji je snimio na više lokacija u Nju Orleansu, a s obzirom da je i pesma ljubavna, spot počinje scenom u kojoj se reper izvinjava svojoj dragoj. U spotu ima i mnogo slavnih faca, a kuda će sve ovo otići u Drakeovoj glavi, pogledajte sami!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Drake

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #150 - Glasajte za pet pesama na svaka 24 časa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.