Oduzima dah: Pogledajte prelep spot Avril Lavigne za prelepu baladu „Head Above Water“!

Koliko lepote možete videti u samo četiri minuta? Avril Lavigne je svojim povratkom na muzičku scenu izazvala oduševljenje, i lepotom i kvalitetom!

Avril je krajem septembra objavila i spot za svoju baladu „Head Above Water“ koja je sama po sebi vrhunskog kvaliteta, a sada nam je još lepše da je slušamo kad vidimo lepotu prirode u kojoj je pevačica snimala spot – svoju borbu sa lajmskom bolešću Avril je kroz pesmu prikazala metaforički kao da se sve vreme gušila i kako je jedva država glavu iznad vode, pa je voda i glavni element spota.

Osim toga, moramo da prokomentarišemo i da je sama Avril sve lepša iako se poslednjih godina jako namučila, a duga bela haljina koju ovde nosi simboliše njeno pročišćenje nakon velike bitke koju je vodila – pevačica je imala i svoje prvo pojavljivanje na TV-u izvodeći ovu pesmu u šou Jimmy Kimmel Live, a mi se radujemo što se njen album bliži i što ćemo je sve češće viđati.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Više nije sama: Avril Lavigne u vezi sa starim prijateljem!

One thought on “Oduzima dah: Pogledajte prelep spot Avril Lavigne za prelepu baladu „Head Above Water“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.