Tom Holland obrijao glavu!

Svi sa vremena na vreme odlučimo da promenimo svoj izgled, a obično je jedan od načina da to postignemo nova frizura! Isto je i uradio popularni glumac Tom Holland koji je bio prepoznatljiv po svojoj kovrdžavoj kosi, sve dok ovih dana nije snimljen u gradu gde je snimio video poruku za jednog fana i u njemu zapravo pokazao novu frizuru koja je iznenadila fanove!

Da, dobro vidite – Tom je obrijao svoju glavu! Glumac trenutno radi na novom projektu, odnosno na filmu pod nazivom “Cherry” koji prati priču vojnog lekara koji pati pod post-traumatskog poremećaja i postaje serijski pljačkaš banke, nakon što ga zavisnost od droga ne ostavi u dugovima. Film se očekuje već naredne, 2020. godine. Naravno, reakcije fanova na Tomovu obrijanu glavu su raznovrsne!

“Izgleda tako zgodno,” glasi jedan od komentara na Twitteru, dok se drugi korisnik pomenute društvene mreže nadovezao komentarom: “Prelepa mačka bez dlake da budem precizna.” Komentari nastavljaju da se nižu, a definitivno se istakao i onaj gde jedan od fanova kaže da je Tom sada mlađa verzija Justina Timberlakea. “On izgleda kao mlađi Justin Timberlake,” glasio je jedan od komentara. Da li ste prepoznali Toma i da li vam se dopada njegov novi izgled?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tom Holland

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  BTS, One Direction - Koji su to deset najtraženijih pojmova u 2019. godini do sad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.