„Neće ostaviti karijeru zbog nje“: Travis Scott primoran da ostavi Kylie zbog posla?

Po medijima se uvek diskutuje da li su novopečeni roditelji Kylie i Travis zajedno, o tome se govorilo i pre rođenja Stormi, ali izgleda da se ta priča ni sada ne ostavlja na miru!

Sudeći po novim rečima časopisa Heat, Kylie se uveliko sprema da odgaja Stormi kao samohrana majka, a problem sa Travisom je, pogađate, karijera koju ne želi da upropasti zbog deteta! „Travis je dobar momak i želi da bude tu za dete, ali nema šanse da svoju karijeru ostavi da ide ka dnu“ otkriva izvor. „Iako su Kylie i on završili, obećao joj je da će ipak paziti da ne bude viđen sa drugim devojkama. Naravno, garantuje joj i finansijsku podršku“ nastavlja on iako ne verujemo da je Kylie ovde problem novac.

Kylie je navodno pretpela težak period i tokom većeg dela trudnoće jer je Travis opet bio više odsutan nego prisutan, a na porođaju je bila izuzetno nervozna, sudeći po rečima izvora – „Htela je da se svetla isključe, onda se žalila da je jako mračno. Govorila je da će da poludi od silnih sveća i cveća a sve to su joj doneli jer je tražila, od svega je napravila dramu“ ističe on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Opet...Kylie Jenner optužena zbog lošeg fotošopa!

2 thoughts on “„Neće ostaviti karijeru zbog nje“: Travis Scott primoran da ostavi Kylie zbog posla?

  1. Ne verujem u to :/ Mediji samo hoće novu priču. Čak i da je tako, zašto "izvor" predstavlja Travisa kao "dobrog momka koji ipak ne može da ostavi karijeru" a Kylie kao neku devojku koja "pravi dramu". Ako se sve to zaista desilo, Travis nema nikakvog opravdanja jer bi samim tim rekao da više voli svoj posao od sovje porodice, i kako onda da bude dobar momak? Kylie nije pravila dramu, samo je… bila trudna i trebala da se porodi. Prevelika osetljivost je česta pojava kod trudnica. Stvarno je jadno šta će neki mediji uraditi samo da se dokopaju novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.