Rasista i siledžija: Zaposleni otkrili istinu o najboljem drugu Taylor Swift!

Todrick Hall je za kratko vreme došao do slave, ali sad je došao momenat za naplatu! Naime, sve je više njegovih bivših zaposlenih koji se oglašavaju u javnosti i navode iste priče – da je reč o rasisti i siledžiji koji je seksualno uznemiravao svoje podređene. Interesantno, on je to i priznao.

Plesač Thom White u ponedeljak je objavio seriju poruka na Twitteru gde je objasnio o kako užasnoj osobi se radi. “Ako vam je on sumnjiv, u pravu ste”, kaže Thom i dodaja da je Todrick “zaboravljao” da plaća svoje plesače kao i da je diskriminisao osobe tamne boje kože. “Svi su ga čuli kad je na snimanju rekao, ‘Ovo osoba je previše čokoladirana. Može li iza mene da bude neko svetlije kože?’ On dodaje da Todrick i dalje mnogima duguje novac. Njegovu priču kasnije je potvrdila i jedna drag umetnica koja je dodala da njoj Todrick novac duguje već godinu dana!

Količina optužbi i priča raznih ljudi koji se čak i ne poznaju sve upućuje na to da je Todrick užasno ljudsko biće i sve ono protiv čega se Taylor Swift zalaže. On je čak i u svojoj Facebook objavi priznao da je “gazio preko leševa”, rečima “Žao mi je svima koje sam povredio dok sam jurio svoje snove, nisam to namerno uradio.” Interesantno, on je nedavno optuživao Scootera Brauna za rasizam.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Ponovo najbolja: Taylor Swift srušila sopstveni rekord uspehom turneje „Reputation“!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.