Selena Gomez: Poenta moje pesme je da osetite nadu!

Selena Gomez izaziva mnogo pažnje zahvaljujući svom prvom singlu sa novog albuma, “Lose You To Love Me”, a iako ona kaže kako je ovo veoma lična pesma, isto tako i dodaje da je njen cilj da svima pokaže kako postoji svetlo na kraju tunela, i da se vredi boriti čak i kad stvari deluju veoma loše.

“Ovu pesmu su inspirisale mnoge stvari koje su se desile u mom životu od mog prethodnog albuma”, priča Sel. “Mislila sam kako je važno da podelim moju muziku, jer znam da otkrivate sami sebe tek kad dobijete ožiljke. Želim da ljudi osete nadu da će iz svega izaći jači i biti bolji.”

Ona ističe u pesmi nema fantazije, odnosno da je govorila isključivo o stvarnim događajima. “Ja sam uvek delila svoje priče. Ja ne mogu da ne budem iskrena. Ne mogu da se pretvaram da ne prolazim kroz nešto kad je već svima jasno da je to slučaj. Meni je ovo bilo potrebno, bez obzira na to kakve će biti reakcije”, zaključuje ona. Sel je prethodnih dana optuživana da ne ume da piše pesme, ali čini se da je “Lose You To Love Me”, najbolji demanti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin pravi bivšu ljubomornom: Nada se da je Selena videla poljubac s Hailey!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.