Shawn i Camila specijalnim narukvicama pobeđuju distancu!

Isuviše često zvezde raskidaju nakon što shvate da zbog čestih putovanja ne mogu da se viđaju. Shawn i Camila protiv toga se bore svim silama, a jedan od načina jeste što sad oboje nose posebne narukvice koje im pomažu da osete kako su zajedno čak i kad su udaljeni hiljadama kilometara.

Naime, oni sad nose The Bond Touch narukvice, koje su specifične po tome što vibriraju i zasvetle kad ih osoba dodirne. U prevodu, kad Shawn dodirne svoju narukvicu, Camila to može da oseti! Na videu koji su objavili paparaci gde ga vidimo na jednoj jahti, Shawn dodiruje narukvicu i tako nam demonstrira kako sve ovo funkcioniše!

I Camila je viđena sa narukvicom ovih dana dok se priprema za promociju svog novog albuma “Romance”, a nedavno je i potvrdila da je on velikim delom inspirisan Shawnom. Iako su veoma jednostavne, ove narukvice su poprilično skupe, i prodaju se po ceni od 90 evra. Naravno da za njih dvoje to nije nikakav novac, ali čini nam se da bi oni platili i mnogo više, samo da sačuvaju svoju ljubav! Shawn Mendes nedavno je obrisao svoj video poljupca sa Camilom, ali ubrzo nakon toga ga je vratio!

Pročitajte još  Očekuje poziv: Shawn Mendes upitan da li bi pevao na venčanju Hailey i Justina!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.