Shawn i Camila specijalnim narukvicama pobeđuju distancu!

Isuviše često zvezde raskidaju nakon što shvate da zbog čestih putovanja ne mogu da se viđaju. Shawn i Camila protiv toga se bore svim silama, a jedan od načina jeste što sad oboje nose posebne narukvice koje im pomažu da osete kako su zajedno čak i kad su udaljeni hiljadama kilometara.

Naime, oni sad nose The Bond Touch narukvice, koje su specifične po tome što vibriraju i zasvetle kad ih osoba dodirne. U prevodu, kad Shawn dodirne svoju narukvicu, Camila to može da oseti! Na videu koji su objavili paparaci gde ga vidimo na jednoj jahti, Shawn dodiruje narukvicu i tako nam demonstrira kako sve ovo funkcioniše!

I Camila je viđena sa narukvicom ovih dana dok se priprema za promociju svog novog albuma “Romance”, a nedavno je i potvrdila da je on velikim delom inspirisan Shawnom. Iako su veoma jednostavne, ove narukvice su poprilično skupe, i prodaju se po ceni od 90 evra. Naravno da za njih dvoje to nije nikakav novac, ali čini nam se da bi oni platili i mnogo više, samo da sačuvaju svoju ljubav! Shawn Mendes nedavno je obrisao svoj video poljupca sa Camilom, ali ubrzo nakon toga ga je vratio!

Pročitajte još  Kako zvuči kad Shawn Mendes izvodi "Treat You Better" na instrumentima za muzičko?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.