Zabranila sebi: Dove Cameron izbegavala sadašnjeg dečka pre nego što su se smuvali

Dove Cameron trenutno izlazi sa glumcem Thomasom Dohertyjem i ona nam odaje da nije bilo toliko lako odoleti njegovom šarmu – na neki način, morala je čak i da ga izbegava. Ali on nije odustao od nje i sada su njih dvoje jedan od najslađih parova Holivuda.

Malo pre nego što je upoznala Thomasa, Dove je raskinula sa svojim tadašnjim verenikom. Iako joj je Thomas uvek bio jako privlačan, zbog tek raskinute veridbe Dove je, kako kaže, preispitivala svoja osećanja.

“Nije bilo vreme za ovo, pa sam ga izbegavala po svaku cenu, govorila sam sebi ‘ovo je loša ideja’. Stvarno sam pokušala da se izborim s tim”, kaže Dove – ali bezuspešno 🙂 Samo dve nedelje nakon što su se upoznali, Thomas je predložio “takmičenje u buljenju” i tada joj je rekao da se ozbiljno zaljubljuje u nju. Pa, ko ne bi pao na ovo? 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Upoznajte je bolje: Dove Cameron odgovorila na najpopularnija pitanja o sebi iz Google pretrage!

One thought on “Zabranila sebi: Dove Cameron izbegavala sadašnjeg dečka pre nego što su se smuvali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.