Dove Cameron otvoreno vređa bivšeg: Ryan McCartan je bio užasan!

Dove Cameron i Ryan McCartan činili su se kao savršen par – glumili su zajedno, imali su i bend a o njima čak ni tabloidi nisu pisali nešto ružno. Međutim, stvari su izgleda bile baš loše kad Dove otvoreno govori koliko ne podnosi svog bivšeg!

Dove je tako na svom Instagramu objavila fotku na kojoj je vidimo s Thomasom Dohertyjem koji joj je možda i novi dečko a u komentaru u je neko postavio reč “Ryan”, možda da na taj način pokaže da joj se on više sviđa. Međutim, Dove se nadovezala na to “Ryan” dodavši “je bio užasan”. Neko drugi je dodao kako misli da je Dove sad mnogo srećnija nego sa njim a ona je odgovorila, “I jesam”.

Slučajno ili ne, Ryan se nešto kasnije oglasio na Twitteru rečima koje su možda namenjene Dove a gde kaže, “Budite bolji čovek, manji je stres” i “Glasine su kao novac u Monopolu. Ne vredi ništa osim ako ne želite da igrate dugu, dosadnu igru.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preslatko: Arin poljubac za Dove, pa beg! (video)

7 thoughts on “Dove Cameron otvoreno vređa bivšeg: Ryan McCartan je bio užasan!

  1. Malo je glupo, prvo se vole i pucaju od ljubavi, a posle pričaju svašta jedno o drugom.. Msm kažemm globalno jer to nije slučaj samo ovde :/

  2. Ne verujem da je bio tako užasan sa obzirom da su toliko toga prošli zajedno, već mislim da je nešto baš puklo i onda zato govori ovako posle raskida :/

  3. Zašto to radi? Kada su bili zajedno, govorila je da je savršen, divan itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.