Konačno: Lady Gaga radi na novoj muzici sa novim dečkom!

Nakon što je pesma “Shallow” osvojila Oscar nagradu, Lady Gaga nije objavljivala ništa od nove muzike. Od maja ove godine, ona izlazi sa audio tehničarom Danom Hortonom, pa nije ni čudo da joj on pomaže dok punom parom radi na snimanju nove muzike.

Izvor je rekao za The Sun da Gaga “naporno radi na novoj muzici većinu avgusta i jako je zabavno jer joj je studio kao druga kuća sada”. Dan joj navodno pomaže u svakom koraku stvaranja. Takođe, kaže da Gaga deluje srećnije od kad je sa Danom, iako je mnogo zauzetija u poslednjih nekoliko meseci nego ranije u toku godine.

Ona je inače raskinula veridbu sa Christianom Carinom u februaru ove godine i izgleda da se uz Dana polako oporavila od toga. Izvor kaže da ju je “mnogo pažnje od filma ‘A Star is Born’ razdvojilo od Christiana i da je pobegla u Meksiko s prijateljima samo da ne bi bila u Los Anđelesu”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Najbolje obučene zvezde na AMA: Sel i Ari predvode listu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.