Šta će se večeras desiti: MTV VMAs dodele nagrada i ono što treba da znate!

Pripremite se da ispratite jedan od događaja godine, 36. po redu MTV VMAs dodele nagrada. Da bismo vam pomogli, mi ovde izdvajamo najvažnije stvari koje treba da znate da bi vam ugođaj ovogodišnje dodele bio što bolji i potpuniji.

Događaj će voditi Sebastian Maniscalco, koji je za E! News rekao da sprema nekoliko iznenađenja u toku večeri. Nominovani za Video of the Year su Taylor Swift sa “You Need to Calm Down”, Jonas Brothers sa pesmom “Sucker”, Ariana Grande “thank u, next”, Billie Eilish i “bad guy”, 21 Savage i pesma “a lot”, kao i Lil Nas X i Billy Ray Cyrus sa pesmom “Old Town Road (remix).

27. avgusta u dva ujutru po našem vremenu prenosiće se live stream dodele nagrada. Taylor Swift i Ariana Grande su najnominovanije za to veče, a za njima ne zaostaje ni Billie Eilish. Takođe, stvar kojoj se mi najviše radiujemo je da će Shawn Mendes i Camila Cabello prvi put uživo izvesti hit “Senorita”. Ostatak ćete videti sami već večeras, a Famoza će biti tu da izvesti o svemu što se desilo ukoliko ne stignete da ispratite dodelu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Britney Spears: Obožava Taylor Swift i planira da postane "filmska zvezda"!

3 thoughts on “Šta će se večeras desiti: MTV VMAs dodele nagrada i ono što treba da znate!

  1. Famozo, na kojem programu mogu pratiti dodjelu nagrada? Znam da je u 2 ujutru, ali ostajem budna do kasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.