Dove Cameron otkrila da ima novog dečka, Ryan McCartan očajan!

Dove Cameron poslednjih nedelja često je viđana u društvu svog kolege Thomasa Doherty a sad je potvrdila ono što se i sumnjalo – da joj je on novi dečko!

Govoreći za časopis People, Dove je objasnila zašto se do sad nije oglašavala po tom pitanju. “Čuvali smo to za sebe jer je sve romantičnije i stvarnije kad je vaše i daleko od očiju javnosti. Dakle, detalje čuvamo za sebe, ali da, u vezi smo.” Ona ističe i da je Thomasa upoznala na snimanju ali da joj se on nije odmah svideo. “Sve je bila prirodna evolucija. Neću vam otkrivati detalje!”

Sa druge strane, Ryan McCartan s kojim se Dove bila verena sve do pre četiri meseca ne može da veruje šta se dešava i ne krije da još voli Dove i pored toga što ga je ona nedavno nazvala užasnim. Jedna njegova obožavateljka tako je na njegovom Instagramu u komentaru napisala, “Trebalo bi da voliš Dove. I dalje vas šipujem” a on je odgovorio, “Volim je dušo. Nekad stvari ne ispadnu kako bi trebalo.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta radi Dove kad dobije hejt za svoju novu pesmu? Pošalje najbolji mogući odgovor!

4 thoughts on “Dove Cameron otkrila da ima novog dečka, Ryan McCartan očajan!

  1. Mislim da većina i dalje simpatiše nju i Ryana ? baš mi je žao što su raskinuli ?

  2. E ovo je onaj sladak Šon iz nove Disney serije The Logde. Famozo pišite više o njemu, please.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.