Dove Cameron: Već imam 10 pesama spremnih za album!

Hoćemo li uskoro dočekati album Dove Cameron? Izgleda da je pevačica nešto već spremila, i to više nego što smo očekivali!

Naime, fandom već dugo čeka da Dove Cameron objavi svoj debi album, a nekad prođu i meseci dok Dove nešto potvrdi vezano za svoju muziku. Ipak, pevačica je krajem meseca počela da podgreva atmosferu time što je potvrdila da je album skoro pa gotov! „Zvanično imamo 10 pesama“ tvitovala je Dove očigledno jako srećna, i sedmu pesmu je u drugom tvitu ilustrovala emodžijima sveća, kade, oblaka i kiše – „To je taj vajb, osetićeš ga“, odgovorila je fanu na pitanje šta ti emodžiji predstavljaju.

Dove nastavlja da golica maštu fanova i dva dana kasnije, kada je tvitovala da „velike stvari dolaze, i da zaista to misli“, a nedavno je napisala i da pesma „Talks About“, o kojoj je pre pričala, možda ipak neće biti na albumu. „Snimila sam je sa drugom izdavačkom kućom, što znači da možda i neće biti objavljena. Ako imamo bolje pesme, pametnije je sačekati i ne objaviti je prvu. Ako nam se bude svidela sa ovim novim ritmom, stići će do vas u pravo vreme“ potvrdila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron: Dečko brine o meni kad sam bolesna!

4 thoughts on “Dove Cameron: Već imam 10 pesama spremnih za album!

  1. Famozo hocete li pisati o "Quiero Volver" jer ima 2,5M pregleda u jednom danu,Tini je srusila rekord!?

  2. Samo napred Dove! Jedva čekamo! Usput Famozo zašto nema horoskopa danas? Cole i Dylan Sprouse imaju rođendan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.