Victoria Justice: Često šaljem poruke Ariani!

Victoria Justice i dalje traži svoj put nakon završetka emitovanja serije “Victoriuos”, a razgovarajući sa novinarima na jednom humanitarnom događaju, ona se dotakla i vrlo zanimljivih tema, poput povratka ove serije ili toga u kakvim je odnosima sa Arianom Grande.

Upitana da li se još uvek čuje sa Arianom, Vic kaže, “Da. Mislim, pričamo povremeno, nikad ne pričamo o povratku šoua. Sad smo svi u različitim fazama života, radimo razne stvari na raznim poljima. Svi smo baš zauzeti, ali isto tako gledam na to vreme kao na nešto lepo.” Upitana kad je poslednji put pričala sa Arianom, ona dodaje, “Ne znam tačno. Bilo je nedavno, kad je izbacila novu pesmu. Uvek joj šaljem poruke.”

Victoria je otkrila ponešto i o svojim budućim planovima. “Radim na muzici. Jako sam uzbuđena zbog toga i pokušavam sve da skapiram. Moji fanovi su toliko strpljivi, jer im godinama govorim da nova muzika uskoro stiže! Mrze kad kažem ‘uskoro’, ali ‘uskoro’ zaista znači uskoro. Moj cilj je da do kraja godine izbacim pesmu. Biće to pop, moraćete da čujete”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Madison Beer: Selena Gomez i Ariana Grande su moje mame!

3 thoughts on “Victoria Justice: Često šaljem poruke Ariani!

  1. Bas bi bilo extra kad bi se serija Victoriuos nastavila, obozavala sam tu seriju i Sam & Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.