Victoria Justice: Svakog dana se zahvaljujem “Victoriousu”!

I sedam godina od početka emitovanja Victoria Justice i dalje je svima najprepoznatljivija po glavnoj ulozi u seriji “Victorious” a ona ističe da je veoma zahvalna zbog toga i da to ne uzima zdravo za gotovo!

“Victorious mi je promeno život, baš kao i fanovi. Oni su toliko neverovatni i slatki, do današnjeg dana”, pričala je ona za Fox televiziju. “Svakog dana se prisetim koliko treba da budem počastvovana i zahvalna zbog toga. Ne prođe dan da ne pomislim na to”. Ona kaže da nije podivljala poput Miley Cyrus ili Belle Thorne jer je odrastala u zdravoj porodici.

“Kažem da me je mama kao mlađu često spuštala na zemlju pa sam zato i ostala sa nogama na tlu”, kaže on kroz osmeh. “Mislim da me je ‘Victorious’ naučio puno toga. Radila sam naporno od svoje šesnaeste godine. Bila sam u 80% scena. Snimala bih i vikendom, učila koreografiju, imala probe i razgovore sa štampom. Stalno je bilo tako. Mislim da sam rano razvila radne navike i to je ono što ću zauvek nositi sa sobom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

2 thoughts on “Victoria Justice: Svakog dana se zahvaljujem “Victoriousu”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.