Blamaža Justina Biebera, ništa od albuma ove godine!

Justin Bieber nedavno je na svom Instagram profilu objavio kako će već ove godine izbaciti svoj novi album ukoliko njegova objava na ovoj društvenoj mreži dođe do 20 miliona lajkova. Međutim, sad kad je sigurno da on neće uspeti u tome, javljaju se i njegove kolege koje ga ismevaju jer je precenio sebe!

Naime, Biebs trenutno ima tek negde oko 12 miliona lajkova, a kako je on objavu postavio pre više od 10 dana, šanse da ta brojka ikad poraste do 20 miliona su nepostojeće! S obzirom da je Biebs u međuvremenu postavio tonu drugih fotki očigledno znači i da je on svestan toga da je njegov pokušaj doživeo težak fijasko, pa da je bolje da se na to što pre zaboravi.

Ipak, to mu ne dozvoljava njegov britanski kolega Robbie Williams koji je par puta nastupao u Srbiji i Hrvatskoj. Robbie je tako na svoj profil postavio objavu nalik na Biebsovoj uz komentar, “Ako ovo dobije 20 lajkova, Robbie Williams izbacuje album pre Božića”, napisao je on, i naravno, dobio 20 lajkova za par sekundi! Biće zanimljivo šta će Justin sad uraditi, odnosno koliko će fandom morati da čeka na njegov album!

Pročitajte još  Velika konkurencija: Imamo dobitnicu "Purpose" CD-a, bila je brža od svih za minut!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Blamaža Justina Biebera, ništa od albuma ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.