Victoria Justice: Radim na novoj muzici!

Victoria Justice nakon serije “Victorious” još uvek luta i traži svoje mesto pod suncem u Holivudu, a u poslednje vreme nas je iznenadila pričom da trenutno radi na novoj muzici! To je neobično jer je ona poslednji samostalni singl snimila još tokom 2013. godine, a da do danas nije objavila niti jedan album!

“Trenutno radim na novoj muzici. To mi je kul jer ljudi neko vreme nisu čuli moju muziku i sad želim da izrazim gde sam trenutno u životu”, priča ona. “Izvlačim inspiraciju iz svega što mi se dešava kao devojci od dvadeset i nešto godina. Pišem o stvarima koje mi se dešavaju i koje osećam.”

Vic je pričala malo i o svom životu, odnosno šta radi kad ima slobodnog vremena. “Volim da kuliram sa porodicom i prijateljima, da idemo na film, da se družimo idemo nešto da jedemo.” Nadamo se da ćemo novu muziku čuti uskoro!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Victorious", "Violetta", "Big Time Rush" i "Wizards of Waverly Place" CD-ovi stižu u Famoza Music Shop!

One thought on “Victoria Justice: Radim na novoj muzici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.