Jedini datum kad Taylor Swift može održati koncert u Srbiji 2020. godine

Za naše Swiftieje, situacija je jasnija nego ikad! Kako Taylor Swift naredne godine ide na festivalsku turneju gde će po prvi put imati ozbiljniju seriju nastupa u Evropi, jedina šansa da je ikako vidimo u regionu jeste EXIT festival. Iako za sad nema nikakvih najava, očigledno još uvek nije kasno da se to promeni. Zapravo, sad znamo i koji je jedini mogući datum njenog gostovanja.

Taylor je naime prošle nedelje dodala još par datuma u Evropi, a iako nam ne znači puno što će ona pevati u Španiji ili Portugalu koji su nam udaljeni hiljadama kilometara, ohrabrujuće je to što očigledno još uvek nije kasno da se dodaju novi datumi. Zašto baš spominjemo EXIT? Ne samo zato što je to najveći festival u našem delu sveta, već je i jedini veliki festival koji se održava baš u vreme kad je Taylor u Evropi!

View this post on Instagram

EXIT 2.0 – A NEW ERA BEGINS WITH THE 20th BIRTHDAY! 🥳 • We’ve said it before and made it each time: the next #EXIT will be the biggest so far. ⭐️ • The key? ALL OF US COMING AS ONE FROM 9 TO 12 JULY 2020! 🙌🏼 • Catch the first tickets on 22 November at noon CET, and hurry up since the first and the best-priced release gets SOLD IN A HEARTBEAT! ❤️ • EXIT 2.0 – NOVA ERA POČINJE UZ 20. ROĐENDAN! 🥳 • Rekli smo to pre, i napravili svaki put: idući #EXIT biće najjači dosad. ⭐️ • Ključ? SVI MI UJEDINJENI NA TVRĐAVI OD 9. DO 12. JULA 2020! 🙌🏼 • Ulovi prve ulaznice 22. novembra tačno u podne i požuri jer prva serija, po poklon ceni, svake godine PLANU ZA SVEGA NEKOLIKO SATI! ❤️ • • • #ExitFestival2020 #ExitFestival #EXIT2020 #EXIT20 #EXIT #festivalpeople #festivalvibes #vibes #musicfestival #summerfestival #majorfestival #music #dance #dancing #freedom #joy #happiness #happy #summer

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival) on

Naime, ovih dana EXIT je objavio da će se naredni, jubilarni 20. festival održati između 9. i 12. jula! Taylor je 9. jula u Portugaliji, 10. jula je u Madridu, i to joj je poslednji nastup u Evropi – za sad. Naravno, bilo bi suludo za očekivati da ona već 11. jula nastupi u Srbiji, ali 12. jul kao poslednji dan EXIT festivala deluje savršeno! Možemo da se kladimo da ni organizatori festivala ne bi mogli da smisle bolji način da se obeleži jedan tako veliki jubilej!

Pročitajte još  Famoza anketa: Koje od megazvezda volite?

U ovom momentu, naravno ne znamo ništa više o svemu, ali EXIT po tradiciji mnogo pre festivala najavi najveće ime koje će se naći na njemu. Dolazak Taylor i dalje deluje kao čudo, ali ostaje nam nada i maštanje da će 12. jul biti dan koji će se zauvek pamtiti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Jedini datum kad Taylor Swift može održati koncert u Srbiji 2020. godine

  1. Opet bi bilo bolje da se nekako stupi u kontakt sa Sabrinom Carpenter jer ona je manje (za sada,) aktivna što se tiče muzike a opasno peva, a Taylor Swift je još uvek nemoguća misija što se tiče Srbije,jer ona bih samo da dodje uzela mnogo para a kamoli da peva sat i po, ona ako bude pevala u Srbiji to treba da se nadje neko ko je spreman da plati da je dovede, tako vam je to, a Sabrina je mnogo zapostavljena od publike koja prati ovu vrstu muzike s kojom se ona bavi, a opet kazem neko bih mogao da dovede Sabrinu jer je mnogo povolnije za sve, a ako vec nju ne mozemo, e onda imamo mi Srbi nasu Teodoru Taru Stojanović, sad ce neko da kaze pa nema repertoar njenih pesama, ok ali ona sto moze da izvodi to ni ove sto original pevaju nemogu, pored nase Beograđanke Taylor nije potrebna.

  2. Famozo,Taylor je dodala nastup u Londonu 11.jula. Mislim da nema šanse da dođe na Exit. Šta vi mislite? <3

    1. Jao, nismo videli datum :/ Deluje da si u pravu, mada ne bi bilo prvi put kad bi Exit organizovao nastup par dana ranije ili kasnije. Izgleda da je novac problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.