Victoria Justice: Vreme je novi “Victorious”, svi pristajemo!

266858-victorious-victorious

Victorious je na opšti šok prestao da se emituje 2013. godine nakon čega su svi ostali zatečeni! Tad su kružile glasine o svađi između glumaca i tome da neki od njih žele solo karijere ali Victoria Justice uverava da ništa od toga nije tačno!

“Ne znam da li se nešto dešava kad je reč o povratku serije ali ako se donese odluka da se tako nešto radi, ja bih prihvatima, prihvatili bi to i svi ostali iz ekipe”, kaže Vic za Huffington Post. Victoria je zbog humanitarnog rada bila opravdano odsutna sa rođendana Ariane Grande ali kaže da je sa njom u odličnim odnosima i ističe da je već jednom pokušano snimanje novih epizoda serije.

“Da, stvarno smo ozbiljno pričali o tome ali ne smem puno da vam otkrivam. To je sve bila priča u teoriji i nismo radili ništa konkretno ali spremna sam za ovo jer fanovi nikad nisu dobili pravi završetak, želimo da im pružimo to.” Slušajući ove reči, ubeđeni smo da se “Victorious” vraća!

giphy

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice: Jako ličim na moj fandom!

6 thoughts on “Victoria Justice: Vreme je novi “Victorious”, svi pristajemo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.