Dosta joj je čekanja na druge, Victoria Justice snima svoju seriju!

Uvek nam je krivo što Victoria Justice dobija tako malo prilika u Holivudu otkako se završio “Victorious”, a gostujući u novom izdanju časopisa LeFair, ona nam je otkrila da radi nešto na čemu 99% drugih zvezda može da joj pozavidi – pravi sopstvenu TV seriju!

“U ovom momentu radim na tome”, kaže ona. “Bilo je jako zabavno raditi na nečemu od starta. Uživam u tome. U ovom momentu imam susrete sa scenaristima i ciljamo tačno ono što želim da ovo bude. Uskoro će biti sve spremno da ovo ponudimo televizijama”. Kako Vic ističe, ovo definitivno neće biti dečija serija ali će biti nešto što je ona oduvek želela da gleda!

“Uzbudljivo je što kreiram nešto u čemu bih i ja volela da učestvujem ali i da gledam na televziji. Sve još uvek u razvoju što ne znači i da će od svega biti nešto. Šta god da se desi, učim iz ovoga. Videćemo šta će se desiti. Držim fige. Nikad ne znate.” Doći do TV serije nije nimalo. Vic prvo mora da bude zadovoljna kako to izgleda, onda mora da pronađe TV kuću koja je zainteresovana i na kraju da snimi prvu epizodu i nada se da će biti odobreno dalje emitovanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mina nam šalje kviz o Victoriji Justice!

2 thoughts on “Dosta joj je čekanja na druge, Victoria Justice snima svoju seriju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.