Velike rivalke: Lali Esposito promoviše i navija za najomraženiji klub Tini Stoessel!

Lali Esposito i Tini Stoessel imaju mnogo lepih rečih jedna za drugu u prethodnim mesecima, čime su dokazale da zapravo nikad nisu bile protivnice kad je reč o pevanju. Međutim, fudbal je već potpuno druga priča i tu nema ljubavi!

Naime, Lali Esposito je navijač kluba River Plata iz Buenos Ajresa a ovih dana je gostovala na njihovom stadionu i pozirala u njihovom dresu! Kao što možete da pretpostavite, Lali nije odabrana bezveze – prvo, to je urađeno jer je ona velika zvezda, a drugo i još bitnije, jer klub zna da ona zaista navija za njih! Kao što je kod nas nemoguće da neka slavna ličnost navija za Partizan a promoviše Zvezdu, u Argentini nije ništa drugačije.

Sa druge strane, Tini je pravi fanatik kad je reč o najvećem rivalu River Plate a to je Boka Juniors, takođe klub iz Buenos Ajresa. Martina je jako čest gost na utakmicama svog voljenog tima a bezbroj puta smo je viđali i na njihovim promocijama i na tribinama, sa klupskim dresom u ruci! Inače, rivalstvo Boke i River Plate se redovno proglašava najvećim derbijem na svetu jer se navijači bukvalno ne podnose!

Ipak, verujemo da nijedan navijač Boke neće imati šta da prigovori Lali jer je ona ovog puta angažovana u humantiranoj akciji koja traje od 9. do 20. decembra a gde klub i njegovi navijači sakupljaju igračke za siromašnu decu, tako što svakog dana mogu da ih donesu na stadion. Neke stvari su veće i od fudbala a to očigledno shvata i Lali!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter/River Plata

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uvredljivo ili ne? Lali Esposito imitirala Martinu Stoessel! (video)

6 thoughts on “Velike rivalke: Lali Esposito promoviše i navija za najomraženiji klub Tini Stoessel!

  1. I Zvezda i Partizan prošli u 1/16 finala Lige Evrope! Ogroman uspeh za srpski fudbal! Mislim da svi već znaju uz koji klub sam sinoć bila…😋😅😂😂😂💪✌🔴⚪
    Stvarno sam strastven navijač, ali ovo da se navijači ne podnose je previše… Primer užasnih navijača je sinoć pokazao i Keln bacavši baklje na severnu tribinu.

  2. Pisite malo o Dove Cameron i Thomasu Dohertyu molim vas,danas je godinu dana otkako su zajedno hah♥

  3. Ne znam, pravi se oko ovoga velika drama, zar je klub bitan? Da li to znači da kad prolazimo ulicom i vidimo nekoga u Zvezdinom dresu, a navijamo za Partizan, moramo mu objasniti da je Zvezda glupa itd.? Ne. Svi imamo različit ukus, neko voli plavu, neko ljubičastu, neko Zvezdu neko Partizan.

  4. ova lali meni vuce bas zivceeeeee,a tini je bas prelepa na ovoj slici goree <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.