Lali Esposito: Zašto se smatra lošim ako je neko Tinista?

Lali Esposito imala je vrlo buran raskid sa svojim dečkom Marianom Martinez nakon godinu dana veze, a iako se čitava stvar desila pre više od dve i po godine, to je ponovo bila tema ovih dana.

Mariano je je tako u jednom TV šou rekao da ima samo dobra sećanja na vreme sa Lali, ali kad je upitan da li njegova ćerka i posle svega voli Lali, on je iznenađujuće odgovorio, “Moja ćerka voli pop i nikad nije volela Lali. Mislim, volela ju je kao ličnost i voli par njenih pesama, ali ona je pre svega Tinista jer je odrastala uz ‘Violettu’.”

Voditelj je sve prokomentarisao rečima da Lali neće biti srećna kad ovo čuje, ali ona se ubrzo oglasila jasnom porukom, “Zašto bi to bio problem? Zašto je loše ako je neko Tinista? Nasuprot, to je sjajno!”, odbrusila je ona. Između Tini i Lali zapravo nikad i nije bilo nesporazuma, ali lokalni argentinski mediji ne prestaju da ih upoređuju i predstavljaju kao rivalke.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Senzacija u najavi: Tini snimila duet sa Camilom Cabello?!

7 thoughts on “Lali Esposito: Zašto se smatra lošim ako je neko Tinista?

  1. Te devojke su potpuno različite. Obadve odlično rade svoj posao i podržavaju jedna drugu. Nema razloga za poređenjem, ali ipak su to mediji nemaju pametnijeg posla od poređenja dve osobe koje su u odličnim odnosima.

  2. Ako je neko Tinista to ne znači da mora da mrzi Lalić. U čemu je problem tih ljudi?!

  3. To je posao većine medija, da šire laži i prave svadje izmedju fandoma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.