Preteruje li? Bella Thorne tetovira grudi pa još traži savet šta da uradi!

Prosto se zabrinemo kad Belle Thorne par dana nema u medijima ali ona se uvek brzo vrati nečim što puni stupce tabloida! U slučaju nje, kad se ne radi o novoj promeni momka (neki mediji su izračunali da ih je imala devet ove godine!) gotovo je izvesno reč o tetovaži, kao što je sad slučaj!

Bella je na svom Instagram Stories postavila fotku na kojoj jedva prekriva gole grudi a ispod njih vidimo gomilu nacrtanih zvezdica i njeno pitanje, “Da li da uradimo ovo?” uz emodžije koji potvrđuju da se njoj to jako dopada! Da je ozbiljna najbolje nam potvrđuje što Bella već ima desetak tetovaža tako da ovo ne bi bilo ništa posebno novo za nju.

Dok ima fanova koji je bezrezervno podržavaju, drugi upozoravaju da je ovo isti put kojim su pošle druge Disney zvezde poput Lindsey Lohan i Miley Cyrus. Obe su kasnije gorko zažalile zbog toga i mnogo su izgubile na popularnosti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neodlučna: Bella Thorne se ljubi sa devojkom na bini, a od dečka dobija cveće!

4 thoughts on “Preteruje li? Bella Thorne tetovira grudi pa još traži savet šta da uradi!

  1. Ja ovo nikako ne podržavam. Mnogo se promenila, na gore. Da je na nekom normalnom mestu pa i da razumem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.