Reakcija Lali Esposito na Tininu pesmu nam otkriva da li će one jednog dana snimiti duet!

Da li je to Lali Esposito namignula Tini Stoessel suptilno i poručila nešto? To je tema svih Latino medija danas, jer se dogodila još jedna u nizu sjajnih stvari koje se ovih dana vrte oko potencijalnog prijateljstva dve večite rivalke, koje tvrde da zapravo nisu u sukobu, već da im celu tu dramu pripisuju mediji. Njih dve su navodno i bliže nego ikad, a to nam sugeriše i novi Lalin gest.

Naime, Lali je u novoj epizodi La Voz Argentina imala kandidata koji je pevao “Miénteme”, Tininu relativno novu pesmu – Lali ne samo da je pokazala da joj se pesma sviđa, već je i poslala poljubac Tini i probala da zaigra uz pesmu i da zapeva jedan deo!

Sve ovo je probudilo tračeve da se zaista kuva duet dve megazvezde Latino sveta, naročito jer postaje apsolutno jasno da se one zbližavaju, i to više nije mit koji sanjaju oba fandoma.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.