Lali Esposito: Tini Stoessel je svetska zvezda, razbija!

Lali Esposito uradila je interju za argentinski Ciudad magazin gde je govorila o svojoj muzici ali i čuvenom rivalstvu s Tini Stoessel za koje kaže da je zaista vreme da se okonča i otera u zaborav!

Lali je nedavno objavila pesmu “Una na” a novinare je zanimalo šta uopšte znači ovakav neobičan naziv. “Ne, nemama problema sa govorom”, šali se ona na svoj račun. “Činilo mi se da je simpatičnije da se pesma ovako zove nego da ima naziv kao i mnoge druge pesme. Spot će izaći za par nedelja, svi ga već traže a mnogi mi govore da do sad nisu slušali moju muziku ali da im se ‘Una na’ dopada, stižem do nove publike.”

Lali kaže da je svesna da se u javnosti stvara slika kao da su Tini i ona velike rivalke i upoređuju ih sa često nasilnim fudbalskim derbijima između Boke Juniors i River Plate, dva najveća kluba u Argentini. “Žao mi je zbog toga, ali mogli bismo da zatvorimo to poglavlje, zar ne”, kaže ona. “To traje već 50 godina. Ja i ona se ne takmičimo, ali bukvalno. Prvo, među nama nema problema; Drugo, tu se više radilo o sukobu fanova. Istina je da nema rivalstva i da nismo za poređenje. Volim je, ona je svetska zvezda, prelepa je, razbija. Ne interesuje da mi bude rivalka.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lali Esposito

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

21 thoughts on “Lali Esposito: Tini Stoessel je svetska zvezda, razbija!

 1. Famozo, poslala sam vam svoj prvi blog, a u rubrici My Blog vec par dana nema blogova. Da li ste ga dobili? Blog je na temu kako sam postala Arianator i MMer.

  1. Nije već par dana – juče samo nije bilo u poslednjih mesec dana verovatno. Doći će na red, javićemo se.

 2. Da slažem se s njom u vezi tih sukoba hzmeđu fanova. Iglavnom se fanovi svađaju,a ne zvijezde… Nažalost. Ali nadam se da ćemo se u budućnosti manje svađati.
  ☺??
  ❤??

 3. po meni ona nije svetska zvezda
  nije poznata u turskoj,rusiji,sjevernoj americi itd… 🙂

  1. Piše osoba koga ne zna niti pravopis….. države i kontinenti ti se pišu velikim početnim slovom. A i što da nije tamo poznata (a jeste) poznata je po cijeloj Europi, Južnoj Americi i dijelu Sjeverne Amerike.
   Tj. Ona je barem negdje poznata-a tko si ti da nešto komentiraš za nju?

  1. Ja obožavam Tini, volim Lali, Justin, Arianu, Selenu…. Al nekako ne mogu da zavolim Soy Lunu (nije uvreda, ja samo govorim svoje mišljenje-p.s. stvarno sam pokušala da obožavam soy lunu i ne ide mi ;(

  2. Ajd ti soy karolista i ja sam arianatir sutite.Tini je poznata u Rusiji ako nisi znala ja sam arianator cak je poznata u dalekom Egiptu tako da suti

 4. U PRAVU JE!! Lijepo je to što je rekla o TINI i drago mi je što to zaista misli!????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.