Vaš dnevni horoskop za utorak, 15. mart 2016. godine

12501743_1679914242248812_396464944_n

Connor Ball – basista britanske grupe The Vamps – danas puni 20 godina.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Kretaćeš se u raznolikim krugovima i dobro se slagati s većinom ljudi. Nikog nećeš osuđivati ili kritikovati zbog stila života pa će ti se drugi često obraćati za pomoć ili savet. Školski dan može uključivati boravak na terenu ili intenzivnu komunikaciju s okolinom.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Danas ćeš možda biti malo u sukobu sa samom/samim sobom jer će te noge nositi na jednu stranu a srce vući na drugu. Ne dopusti da se nađeš u ovako neprijatnoj situaciji. Ako nastaviš da se krećeš automatski i bez razmišljanja, možeš propustiti ono za čim stvarno žudiš.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Pred tobom je naporan dan u kojem ćeš morati češće da pristajaeš na kompromise. U školskoj sredini malo šta će se odvijati po planu pa ćeš biti primorana/primorana da sklopiš savez s nekim ko ti nije drag ili ćeš se obratiti nekome za pomoć. Savetujemo ti mnogo odmaranja.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Danas se nećeš previše truditi oko škole. Nastavnici će ti zamerati nedostatak ambicije, ali će tvoji rezultati i dalje biti zadovoljavajući pa neće biti mesta za brigu. Visoka koncentracija predveče, podstaći će učenike i studente na učenje i pripremu za nadolazeći ispit ili test.

Pročitajte još  The Vamps: Volimo 1D ali ovo je šansa da preuzmemo krunu!

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Nemiran duh navešće te da provodiš mnogo vremena izvan kuće u potrazi za uzbuđenjem. Pronaći ćeš ga u izlascima s društvom ili obilaskom društvenih događaja. U savesnom ispunjavanju školskih obaveza pomoći će ti dobra organizacija i obilna energija.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Nije vreme za iniciranje promena. Imaš velike želje i očekivanja, ali ona neće biti u skladu s realnim mogućnostima. Teškoće u ljubavi nisu nerešive, ali treba da prođe još neko vreme da bi sve došlo na svoje. Odagnaj nervozu razgovorom s najboljim prijateljem/najboljom prijateljicom.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Imaš osećaj kao da stalno bežiš od nečega danas. Čini ti se kao da te neko stalno juri. Stalno su ti za petama i činiš sve što možeš da budeš jedan korak ispred. Veruj u sebe. Završićeš sve što naumiš i još uvek ćeš biti daleko ispred svih. Puna/pun si energije i to se jasno vidi.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Svaki dan je šansa za novi početak. Nemoj se uzrujavati i ljutiti se zbog prethodnih događaja. Ne zadržavaj se na stvarima koje ne možeš da promeniš. Tvoj ceo život može se promeniti u sekundi, zato se svako jutro probudi puna/pun pozitivne energije. Zamisli da umivanjem spiraš sve brige.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Odnos s voljenom osobom biće na klimavim nogama. Ne pronađete li načina da pomirite međusobne razlike, vaša bi se veza mogla naći u ozbiljnim problemima. Teškoće će zahvatiti i pojedina prijateljstva, a na tebi je da radiš promišljeno i ne donosiš odluke koje će ti ići na štetu.

Pročitajte još  Sprema se nešto veliko: Tini Stoessel i The Vamps danas uživo na Facebooku!

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Imaš osećaj kao da si jedina/jedini koji čuje i vidi šta se dešava u tvojoj okolini. Tvoja reakcija na ta dešavanja će imati mnogo veći uticaj na tebe. Iskoristi ovaj dan i uradi stvari na svoj način. Vreme je da konačno malo pokreneš stvari s mrtve tačke.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Provodićeš mnogo vremena s porodicom. Nećeš dozvoliti da te školske obaveze i brige udalje od voljenih, a zajednički trenuci doprineće zbližavanju. Singl Vodolije, novo poznanstvo ostaviće na vas snažan trag. Ne zaboravite da razmenite brojeve mobilnog telefona!

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Ne započinji pred roditeljima razgovor o osetljivim temama jer bi to unelo napetost u vaš dom. Nesuglasice s ukućanima izmakle bi kontroli, a svaka bi se strana ukopala u svom rovu. Imunitet ti je slabašan. Mogla/mogao bi se prehladiti ili se zaraziti virozom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Savršeno: "It's A Lie" Tini i The Vampsa debitovao na televiziji u akustičnom izdanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.