Demi Lovato: Četiri godine živim bez droge i alkohola!

12716486_593881504107922_1087782435_n

Demi Lovato jedva je preživela period života u kome je koristila alkohol, razne opijate i samopovređivala se a danas kaže kako joj deluje nestvarno da bez svega toga živi već četiri godine.

“Ne mogu da verujem kako je u utorak bilo već četiri godine… Sve je moguće. Većina ljudi umre a drugi odu. Ona je još uvek tu, stabilne su noge na jutarnjem sjaju”, napisala je ona citirajući stihove pesme. Demi se istog dana prisetila i kako je 2015. godina bila paklena jer je izgubila mnogo dragih bića, poput svog deke i psa Buddyja. “Moja dva omiljena Buddyja se sad igraju u raju. Teško mi je i da zamislim život bez njih dvojice ali znam da ću ih sresti jednog dana. Mrzim što ovo pišem. Počivaj u miru deko. Puno mi nedostaješ i volim te.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uključite se u njihovu akciju: Lovatici u Hrvatskoj napravili udruženje, pomažu svojoj zemlji ali i Srbiji i BiH!

One thought on “Demi Lovato: Četiri godine živim bez droge i alkohola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.