The Vamps: Poslušali smo savet mame Taylor Swift!

The Vamps je bend koji opstaje već sedam godina, i mnogi se pitaju koja je njihova tajna održavanja ovakvog načina života i borbe sa mračnim stranama slave, a za njih je sve počelo negde kada su otišli na turneju „Red“ sa Taylor Swift – to je bila prva ogromna prilika da ljudi čuju za njih, a osim toga tamo su čuli mudre reči Andree Swift.

Taylor Swift je jedna od zvezda na koje se ugleda ogroman broj ljudi, pa i The Vamps kaže da je ona neprikosnovena! „Retko kome se desi da šest večeri dobije priliku da sluša i gleda Taylor Swift kako razbija a vi ste sa strane i samo hvatate beleške. Ona je imala ogroman uticaj na nas po tome kako se brine o svojoj karijeri, ona je lider, ali ne u arogantnom smislu. Ona se brine o svemu i svima oko sebe, mislim da se sve više ugledamo na nju što smo stariji, da bismo imali zapravo dugu karijeru“ pričaju momci iz The Vamps.

Taylorina mama Andrea takođe je jedna od divnih osoba koje se mogu sresti na Tayinoj turneji, pa su The Vamps i sa njom razgovarali! „Sećam se kad sam pitao Taylorinu mamu koliko oni učestvuju u stvarima poput nameštanja bine, a ona mi je rekla da se ne možemo oslanjati na druge, da moramo to sami da osmislimo. Tad smo bili jako mladi, trebalo nam je da shvatimo koliko truda sam izvođač treba da uloži jer on je taj koji je performer ovde“ zaključuje basista Tristan Evans.

Pročitajte još  Počinje finale: Glasajte za omiljene pesme u 2017. godini!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/The Vamps

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “The Vamps: Poslušali smo savet mame Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.