Iznenađenje: Biebs opet izbacio “OLLG”, prvi put izveo “Insecurities” uživo! (video)

12677518_170941186624607_283423160_n

Svaki novi koncert na “Purpose” turneji donosi neku promenu! Biebs je tako svoj treći nastup imao u Portlandu a tamo je po prvi put uživo izveo svoju novu pesmu, “Insecurities”.

https://youtu.be/EDwYPvSBz4M

Ova pesma je laganog tempa, poput recimo “Love Yourself” pa je Jus izvodi u delu koncerta gde sedi na sofi sa gitarom u rukama. Nažalost, ubacivanje nove pesme znači da je sa spiska ponovo izbačen “One Less Lonely Girl” pa tako Biebs nije izveo neku Belieberku na scenu! To znači da je na dosadašnja tri koncerata (večeras je četvrti, u Sakramentu) Jus samo jednom izveo svoj stari hit pa je skroz neizvesno šta će on uraditi u Zagrebu! Kad je reč o pesmi “Insecurities”, Biebs nju zvanično i nije pustio u javnost odnosno u prodaju a u njoj govori o devojkama koje su nesigurne u sebe.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prvoaprilska šala? Justin Bieber ostavio religioznu poruku o Uskrsu, i odmah posle postavio urnebesnu fotku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.