Nick Jonas: Mislio sam da je gotovo, Demi će umreti!

13249652_511731705685807_94653748_n

Demi je toliko svojih Disney dana bila toliko pod uticajem droga i alkohola da su se već mnogi pomirili s tim da ona neće doživeti ni punoletstvo a i Nick Jonas bio je jako uplaćen.

Demi je zbog svega otišla na lečenje 2010. godine a život joj je tih dana visio o koncu. “Ona godinama radi na sebi i oseća se sve bolje”, priča Nick u intervjuu za Entertainment Weekly. “Neverovatna je – sad je i bolja pevačica jer je zdrava. Iskreno sam se bojao da ću je izgubiti.”

Nick kaže da je jako ponosna i na jednu drugu Disney zvezdu i svoju bivšu devojku, Miley Cyrus. “Ja obožavam pesmu ‘Wrecking Ball’. Mislim da je to jedna od najboljih pop pesama u prethodnih 10 godina. Bilo je samo pitanje momenta kad će ona uspeti i jako sam ponosan na nju.” Mladi pevač ističe kako se njih dvoje više ne druže ali ne zato što su u sukobu. “Jednostavno se krećemo u različitim krugovima. To je kao da gledate svoju ljubav iz srednje, samo na mnogo višem nivou.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nick Jonas

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ponos Lovatica: Demi je jedina megazvezda među 100 najuticajnijih ljudi na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.